Μάθημα : ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ) ΓΤΟΥΡ
Κωδικός : T307176
T307176 - ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΚΟΥΝΤΙΟΥ
Ορισμός
Κατάλογος με όλα τα διαθέσιμα εδέσματα και τις τιμές τους, από τον οποίο ο πελάτης επιλέγει αυτό που επιθυμεί
Κατηγορία
Δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες
URL
Δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες
Σχόλια
Δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες
Ορισμός
Διαδικασία προσδιορισμού δωματίων των αναμενόμενων αφίξεων
Κατηγορία
Δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες
URL
Δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες
Σχόλια
Δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες
Ορισμός
Συμβόλαιο κράτησης ορισμένου αριθμού κλινών για συγκεκριμένη χρονική περίοδο, μεταξύ ταξιδιωτικού πράκτορα και ξενοδόχου, με σκοπό τη συνεχή αποστολή εναλλασσόμενων πελατών
Κατηγορία
Δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες
URL
Δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες
Σχόλια
Δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες
Ορισμός
Πρωινό που περιλαμβάνει ρόφημα, ψωμί, βούτυρο, μαρμελάδα ή μέλι, χυμό φρούτων και μεγάλη ποικιλία γαλακτοκομικών προϊόντων και κρεατικών
Κατηγορία
Δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες
URL
Δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες
Σχόλια
Δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες
Ορισμός
Το προσωπικό των ξενοδοχείακών μονάδων που είναι υπεύθυνο για την υλοποίηση προγραμμάτων ψυχαγωγίας και άθλησης
Κατηγορία
Δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες
URL
Δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες
Σχόλια
Δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες
Ορισμός
Ο συνδυασμός ψυχαγωγίας και άθλησης των πελατών ενός ξενοδοχείου
Κατηγορία
Δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες
URL
Δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες
Σχόλια
Δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες
Ορισμός
Η ημερομηνία που ο πελάτης αφικνείται στο ξενοδοχείο
Κατηγορία
Δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες
URL
Δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες
Σχόλια
Δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες
Ορισμός
Δωμάτιο ελεύθερο και έτοιμο για πώληση
Κατηγορία
Δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες
URL
Δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες
Σχόλια
Δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες