Εγγραφή
Μαθήματα
Συχνές ερωτήσεις
G1230171 - ΜΑΡΙΑ ΓΚΙΝΟΥ
να εντοπιστούν οι ουσίες που διατηρούν τα κομμένα τριαντάφυλλα στο ανθοδοχείο περισσότερο χρόνο
να εντοπιστούν οι ουσίες που διατηρούν κομμένα γαρύφαλα ποικιλίας μπακαρά, στο ανθοδοχείο περισσότερο χρόνο
ασπιρίνη και ζαχαρίνη
ακετυλοσαλικυλικό οξύ και ζάχαρη
η ασπιρίνη είναι καλύτερη από τη ζάχαρη
η ζάχαρη είναι καλύτρη από την ασπιρίνη
εκτιμώ ότι η ζάχαρη και η ασπιρίνη θα έχουν την ίδια επίδραση
έχω μόνο καθαρό νερό, ώστε να έχω μέτρο σύγκρισης
προσθέτω στο νερό του ανθοδοχείου ζάχαρη και ασπιρίνη μαζί, αλλλα σε ίσιες ποσότητες
προσθέτω στο νερό του ανθοδοχείου ζάχαρη καιδιπλάσσια ποσότητα ασπιρίνης
5 άνθη σε καθαρό νερό, 5 σε διάλυμμα με ζάχαρη και 5 σε διάλυμμα με ασπιρίνη
4 άνθη σε καθαρό νερό, 4 σε διάλυμμα με ζάχαρη και 4 σε διάλυμμα με ασπιρίνη
πρέπει να καταγράφονται την ίδια ώρα κάθε μέρα
μπομέρας, μπορούν να καταγράφονται οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά οπωσδήποτε κάθε μέρα
επαληθεύτηκε εξ ολοκλήρου
δεν επαληθεύτηκε
επαληθεύτηκε ως αναφορά την παράταση ζωής με χρήση προσθέτων , όχι όμως για την επίδραση της ασπιρίνης