Παρουσίαση/Προβολή

Εικόνα επιλογής

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

(2040042245) -  ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ

Περιγραφή Μαθήματος

Η παραγωγή και η επεξεργασία των γεωργικών προιόντων έχει ιδιαίτερη σημασία για τη χώρα μας όχι μόνο γιατί καλύπτει ένα σημαντικό μέρος των αναγκών του πληθυσμού για τη διατροφή του αλλά και διότι η βιομηχανία τροφίμων έχει αναπτυχθεί σε τέτοιο βαθμό ώστε να αποτελεί το μεγαλύτερο βιομηχανικό κλάδο. 

Το μάθημα αυτό θα φέρει σε επαφή το μαθητή του Τομέα Γεωπονίας , Τροφίμων και Περιβάλλοντος με την Τεχνολογία Τροφίμων και θα προσελκύσει το ενδιαφέρον του. 

Ημερομηνία δημιουργίας

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2024